over Nena Eikhout

Hallo lezers, mijn naam is Nena Eikhout en ik volg de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ben inmiddels 3e jaars student. Momenteel ben ik bezig met de zeer interessante minor Communicatie 2.0. Ik ben tot nu toe veel bezig geweest met internet marketing en heb hier vooral veel over geleerd tijdens mijn stage bij Kansa online marketing communicatie en Donkers Marketing Communicatie te Gennep.

Internet marketing is niet meer weg te denken uit de samenleving en het biedt vele mogelijkheden voor een organisatie, denk hierbij aan de inzet van social media (Twitter, Facebook, LinkedIn, Pinterest etc.), online adverteren, e-mailmarketing, zoekmachine optimalisatie, E-business, affiliate marketing, applicaties, webdesign, maar er zijn nog veel meer online mogelijkheden!

Het is erg belangrijk om je: (potentiële) klanten te bereiken, te trekken, te boeien en te binden. Dit webblog zal ik gaan vullen met interessante nieuwtjes en online ontwikkelingen.

Veel leesplezier!

Even iets meer over mezelf: Ik ben vooral gek op honden en op reizen. Zo reis ik (bijna) elk jaar naar het mooie eiland Aruba! Zelf schrijf ik graag over interessante onderwerpen die mij bezig houden. Ik ben erg leergierig en wil zoveel mogelijk de online ontwikkelingen volgen.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef jouw mening!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

http://www.buttonshut.com/http://www.buttonshut.com/ http://www.buttonshut.com/ Follow Me on Pinterest

Nena Eikhout:

22 jaar en 3e jaar student Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Momenteel volg ik de zeer interessante minor Communicatie 2.0. Dit webblog zal ik gaan vullen met leuke online nieuwtjes en ontwikkelingen.
http://www.buttonshut.com/

Email:

Nena Eikhout op Twitter

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

Archief

Categorieën

http://www.buttonshut.com/
Advertenties
%d bloggers liken dit: